Hvordan spille poker online

Veldig ofte når jeg snakker med folk, tror de at jeg bare har massevis av flaks, siden jeg har store inntekter fra å spille poker. Mange tror at å spille poker baserer seg på flaks og sjansespill, men vi som bruker mye tid på å spille poker, vet at dette ikke er tilfelle. Selv når man spiller online, og det eneste man ser er kort som snus og vendes, er det taktikk og erfaring som gjør at man vinner. Hvis man bare hadde spilt én hånd, kunne man kanskje sagt at det dreide seg om sjansespill, men når man spiller hundrevis av hender over en hel kveld, er det alltid de som har mest erfaring og kunnskap som sitter igjen med gevinsten.

Man trenger ikke bekymre seg om pokerfjes, med mindre spillet er av typen der man også kobler seg til webkamera, men man kan absolutt bløffe og lure motstanderne når man velger å spille poker online. Hvis du bløffer et par ganger i starten av spillet, forteller dette motstanderne dine at du kan finne på å bløffe, noe som gjør at de aldri er helt sikre, og kan finne på å satse stort mot deg når du sitter med en glimrende hånd, som for eksempel et fullt hus eller en straight.

Spille poker er spennende

Å spille poker krever erfaring og hoderegning

Hemmeligheten bak å gjøre rent bord når du spiller poker online, er å være litt foran motstanderene dine, og aldri la dem forstå når du bløffer eller ikke. Det er også en fordel å være klar over hvor sannsynlig forskjellige resultater er, og husk at selv om tre like ofte er nok til å vinne når man er to-tre stykker, er sannsynligheten mye mindre når man sitter rundt et stort pokerbord med 7-8 deltagere. Og som alle andre ting i livet, så vil man etterhvert som man lærer å spille poker sitte igjen med større og bedre gevinster. Det viktigste er å ikke gi seg bare fordi man taper den første gangen.